Bijeenkomst over vakvernieuwing Zwolle

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฌ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด? ๐˜–๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆรซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜•๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ข๐˜ฌ๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฌ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด? ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ 3 ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ก๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ.

Vanuit de vakvernieuwingscommissie van Levende Talen wordt er momenteel druk gewerkt aan de invulling van de vakvernieuwing van het talenonderwijs. Om verdere invulling te geven aan het raamwerk van de vakvernieuwing, worden leden รฉn niet-leden van Levende Talen van harte uitgenodigd om hun input te delen op een aantal regionale bijeenkomsten.

Eรฉn van deze regionale bijeenkomsten zal plaatsvinden op donderdag 3 november van 16:00 tot 20:00, bij de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Hierbij wordt ingegaan op de vakvernieuwing en is er gelegenheid van gedachten te wisselen met andere aanwezige collegaโ€™s. De input van de bijeenkomst wordt meegenomen in een verslag dat bij de advieskring vakvernieuwing terechtkomt. Ook input vanuit niet-leden van Levende Talen is welkom.

Opgeven voor deze bijeenkomst kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Dat vind je hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de LTNS nieuwsbrief door de onderstaande gegevens in te vullen.

* vereist