Lid worden

Lid worden van Levende Talen Nedersaksisch brengt verschillende extra’s met zich mee. Daarom leggen we hier graag nog een keer voor je uit welke voordelen je allemaal geniet als lid van Levende Talen Nedersaksisch, naast dat je eigenhandig de ontwikkeling van het Nedersaksisch stimuleert. De volgende voordelen zijn beschikbaar voor leden:

Levende Talen is lid van de Federatie van Onderwijsvakorganisaties (FvOv). Dit betekent dat je gebruik kunt maken van juridische expertise en bijstand bij arbeidsconflicten.

LTNS organiseert studiedagen, ontwikkeldagen en congressen waar sprekers en docenten uit alle hoeken van het Nedersaksisch gebied spreken. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden.

Op onze website bieden wij onze leden een platform om ervaring, kennis en leermiddelen uit te wisselen. Op deze manier komen en blijven Nedersaksische leermiddelen beschikbaar voor iedereen.

Ons inhoudelijke tijdschrift over talen en meertaligheid in het algemeen ontvang je periodiek in de brievenbus.

Elk lid maakt een verschil. Met jouw steun zorg je ervoor dat je een wezenlijke impact hebt op het behoud en gebruik van het Nedersaksisch binnen het onderwijs.

Aanmelden is mogelijk als je talendocent, aspirant-lid of student/LIO, partner van een lid, gepensioneerd collega of belangstellende bent. Onze leden zijn werkzaam in alle segmenten van het onderwijs: van primair onderwijs, onder- en bovenbouw vmbo, havo, vwo, mbo, hbo en wo tot volwassenenonderwijs. De gewone leden – waartoe ook de partnerleden, buitenlandse en gepensioneerde leden worden gerekend – genieten alle rechten van het lidmaatschap. Aspirant-leden en student-leden genieten beperkte lidmaatschapsrechten. 

In de meeste gevallen wordt het lidmaatschap door je werkgever vergoed!

Meld je aan voor de LTNS nieuwsbrief door de onderstaande gegevens in te vullen.

* vereist